Catering Flevoland

een catering vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Manna Catering

Manna Catering in Almere is een jonge onderneming met als specialiteit een creatieve catering op locatie. Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij kleine intieme huisfeesten tot grote exclusieve themafeesten. Maar ook, en dat doen wij dagelijks, het verzorgen van lunches en warme maaltijden voor bedrijven groot en klein, in en rond Almere.

Originaliteit en creativiteit in organisatie en planning en de kwaliteit van onze internationale keuken zijn onze sterke punten. Hierdoor mogen wij inmiddels vele bedrijven en particulieren tot onze vaste klanten rekenen.

Manna Catering staat onder leiding van Hanna van Toledo en zij wordt ondersteund door haar ervaren team. Hanna heeft haar sporen al lange tijd in de partycatering verdiend en bouwt dit nu verder uit in de bedrijfscatering en het verzorgen van hun lunches op locatie. Nieuwe ontwikkelingen en idee?n zullen zeker hun intrede gaan doen. De meest recente ontwikkeling is het is het overnemen van de totale catering voor het modecentrum Almere ( De ?UFO?).
Manna Catering heeft daarom als motto: ?Nee kennen wij niet,
mag het iets meer zijn??

Zeven dagen per week kunnen wij u van dienst zijn. Dit zowel voor de bekende bedrijfscatering als voor de partycatering. Uw wensen staan centraal, dus schroom niet om ze met ons te delen. Wij zullen de bekende kwaliteit van onze producten en diensten blijven handhaven.

Namens het management, Hanna van Toledo en haar team.


Manna Catering staat voor:

* Hoge en verse kwaliteit van alle gerechten
* Zeer gevarieerde internationale keuken
* Vriendelijke en snelle service
* Goede kwaliteit/prijs verhouding
* Goede communicatie met haar klanten en management van haar opdrachtgevers
Almere
telnr : 036-5403080


Excellence Catering & Wedding Service

Excellence Catering & Wedding Service staat voor goede kwaliteit en zorgt voor een gevarieerd menu van hapjes, dranken tot buffetten! Voor particulieren als bedrijven van 15 tot 300 personen.
Wij verzorgen:
Surinaams, javaans, Italiaans en exotisch eten. Verder exotische dranken zoals gemberbier, Dhawet en fruitcocktails.

Excellence Catering & Wedding Service staat voor Kwaliteit, Creativiteit met een Tropisch accent!
Almere
telnr : 0652053985